Voor Scholen

CitrusPers geeft scholen altijd de mogelijkheid tot 1 december met korting te bestellen voor het volgende schooljaar. De meeste scholen die de agenda’s nu gebruiken bestellen weer voor het schooljaar er op.
Tot half juni kunnen de aantallen leerlingen cq benodigde agenda’s doorgegeven en gewijzigd worden.  
In april stuurt CitrusPers naar de bestellende scholen een bibliotheek met pagina’s waar zij een keuze uit kunnen maken, of kunnen aanpassen voor hun schooleigendeel. Dit schooleigendeel kost niets extra tenzij er meer pagina’s besteld worden. Voor full colour zijn er wel meerkosten.
Ook kan er een cover gekozen worden uit de 15 verschillende covers, waar het logo van de school op mag. Een school kan ook, tegen meerkosten, een full color helemaal schooleigencover aanleveren of door CitrusPers laten ontwerpen.

CitrusPers stuurt de school die besteld heeft haar ‘bibliotheek’ en hier kan de school 16 blz’s uit kiezen. Deze worden waar nodig door de school heel eenvoudig aangepast en samen met het logo en coverkeuze aan CitrusPers gestuurd.

Alle pagina’s worden door ons nagekeken op spelfouten en onvolkomenheden, worden zó vormgegeven dat alles in één stijl is en dan naar de school teruggestuurd voor definitieve check. Vaak ontdekken scholen zelf dan nog ergens een foute datum of naam, dat kan dan nog aangepast worden, mits op tijd aangeleverd.
Als de school eenmaal akkoord heeft gegeven op de PDF kan er niets meer veranderd worden en en gaat hun schooleigendeel naar de drukker. Deze stuurt de gedrukte delen naar de binderij die de agenda’s in elkaar zet. (zie ook: Leuk om te weten!)
We hebben 32 verschillende achtercovers (linkje naar afbeelding) op de agenda’s die door o.a. leerlingen zijn uitgekozen. In de klas kunnen leerlingen dus ruilen met elkaar. Eventueel kan er ook voor de losse coversetjes gekozen worden. Neem hierover contact op met CitrusPers.

NB: onze agenda’s worden in NL ontwikkeld en geproduceerd. Dit scheelt vervuilende transporten vanuit het buitenland. Bovendien kunnen er om die reden het hele jaar door extra agenda’s (bij-)besteld worden.
CitrusPers denkt ook graag mee om speciaal voor jullie school een agenda op maat te maken.
Neem hierover per email graag contact op via info@citruspers.net
NB: We vinden het leuk om bij u op school langs te komen om aan u en uw team uit te leggen hoe de Tijdmachine werkt en waarom het werken met de CitrusPers agenda goed is voor jullie leerlingen. Mail of bel ons voor een afspraak.